NEGATIEF BKR, WAT DOEN WIJ VOOR U?
Wat mag u van ons verwachten!
Indien u een achterstandscodering - ook wel A, A1, A2, A3 of HY-codering genoemd -heeft, betref dit een opgelopen betalingsachterstand. Met een dergelijk codering is het moeilijk om een hypotheek te krijgen, maar niet onmogelijk! BKRhypotheek.nl heeft meer mogelijkheden dan de gemiddelde hypotheekaanbieder.

Wij beseffen ons goed dat het in een bepaalde periode financieel wel eens flink tegen kan zitten. De reden van financiële tegenslag kan diverse oorzaken hebben gehad. Echter doorgaans is de reden van de achterstandscodering voor ons niet relevant. Van de financiële tegenslag is nu misschien wel helemaal geen sprake meer en zou u de hypotheeklast nu wèl weer kunnen dragen of u wilt uw leningen en uw hypotheek samenvoegen om uw maandlast te verlagen, maar vanwege uw BKR registratie wordt er u helaas geen hypotheek verstrekt.

Wij nemen hiervoor graag uw financiële situatie met u door, om te bekijken of wij u een passende hypotheek aan kunnen bieden. En wellicht kunt u dat huis toch kopen of kunt u uw huidige maandlast verlagen.

Wilt u graag weten wat uw mogelijkheden zijn op het gebied van de BKR hypotheken, klik dan hier om direct en geheel vrijblijvend een hypotheekofferte aan te vragen!

Doe hier uw BKR Hypotheektest!